ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Τι είναι και τι θέλει  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Συνταξιούχων.

Με τη δημιουργία της ΠΕΣΕΚ ενός σωματείου συνταξιούχων εκπαιδευτικών που είχε τη πρόθεση να εκφράσει όλους τους συνταξιούχους που προέρχονται απ' την εκπαίδευση, εμείς που για δεκάδες χρόνια μέσα στην εκπαίδευση σαν εργαζόμενοι είχαμε δώσει μεγάλες μάχες γύρω απ' τα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούσαν, αποφασίσουμε να συνεχίσουμε την αυτόνομη έκφραση μας και μέσα στο χώρο των συνταξιούχων, συγκροτώντας την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Επιδίωξη μας ήταν και είναι να προβάλουμε με σαφήνεια και χωρίς συμψηφισμούς τις απόψεις μας για τα προβλήματα των απόμαχων της δουλειάς σε μια αγωνιστική προοδευτική κατεύθυνση. Αν και τα εκλογικά αποτελέσματα δεν μας έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα, οι προβλέψεις μας, οι σταθερές και καθαρές απόψεις μας, πιστεύουμε ότι έχουν δικαιωθεί και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα που μας δίνει την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε στο δρόμο που διαλέξαμε.
Επειδή η δυνατότητα επικοινωνίας δεν είναι εύκολη αφού δεν είμαστε μέσα σε χώρο δουλειάς, φτιάξαμε και το συγκεκριμένο μπλογκ με στόχο να ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας. Βέβαια η επικοινωνία αυτή δεν μπορεί να υποκαταστήσει σε καμιά περίπτωση την άμεση επαφή. Για το λόγο αυτό θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αδιόρθωτοι εραστές των συνελεύσεων και των μαζικών κινητοποιήσεων κόντρα στο "κλίμα" της εποχής.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα αφιέρωμα για τα 140 χρόνια απ' τη γέννηση του Κώστα Βάρναλη.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές στην Ηλιούπολη

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ